Bander Design

Bander Design

Den lilla designbyrån med det stora hjärtat

Vem är jag?

Jag heter Bella Andersson och bor i Ystad, Skåne. Min passion är design och snygg typografi och jag älskar när jag kan hjälpa kunder till ett bättre digitalt fotavtryck. 

Jag har trixat med webbsidor så länge jag kan minnas och kommer så väl ihåg alla de webbsidor som fanns ute på nätet under 90-talet… Mörk bakgrund med ljus text och dansande bebisar (al’a Ally McBeal style) som tur är så har webbsidor utvecklats och blivit användarvänliga och åtkomliga för alla.

Utbildning inom design

Jag har läst kurser via både Högskolan Kristianstad samt Malmö Universitet. Jag har läst Social Media Management hos Mama Said Media. Sen är jag som så många av oss designers ganska självlärd 🙂

Filosofi

Att få vara med från början och hjälpa nystartade företag att hitta sin design är otroligt givande och väldigt intressant, att få dela med sig av sin expertis inom området och samtidigt lära sig mer om kundens företag och produkter.
Samtidigt är det utmanande att få vara med att utveckla eller uppdatera redan befintlig design till något nytt och uppfräschat. Man behöver inte uppfinna hjulet varje gång, ibland är det tillräckligt att spänna muttrarna och smörja navet. 

Varje kund är unik och det är det som gör det så roligt att jobba inom design!